tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Wandtegels voegen

Een wandtegel is een vierkant of rechthoekig stuk materiaal, dat tegen een wand of kan worden gelijmd. Een wandtegel dient vaak als decoratie of bescherming van de wand of muur. De tegels worden gemaakt van gebakken klei of natuursteen zoals marmer.

De voordelen van wandtegels zijn dat het de muur vaak beschermt tegen spetters van vloeistoffen en het is vaak gemakkelijker schoon te maken dan een muur die gestuukt of behangen is. Dit komt doordat een tegel een laag glazuur heeft.

Vooral op plaatsen waar hygiƫne een belangrijke rol speelt, worden vaak tegels aan de muur geplakt. Wandtegels zijn veel te vinden in de keuken, badkamer, ziekenhuizen, zwembaden of toiletten.

Professional

Tegels sluiten vaak niet naadloos op elkaar aan. De voegen die tussen tegels ontstaan zijn onder andere nodig om de maatverschillen in de tegels op te vangen en de voeg is nodig om een dichte afwerklaag op de wand te verkrijgen. De voegen worden afgewerkt met cement of een ander vulmateriaal. De inwendige hoeken in het tegelwerk worden afgekit. Het is van belang dat voegwerk wordt uitgevoerd door professionals, want als het voegwerk verkeerd gebeurd kan het de hele muur verpesten en zul je de tegels opnieuw moeten plakken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tegelzetters.org. Wij bieden een snelle en effectieve service tegen een zeer scherpe prijs! We zijn altijd dichtbij, dus we kunnen zo bij je voor de deur staan. Natuurlijk bieden wij een uitstekende garantie op het voegwerk. Je kunt natuurlijk nu ook vrijblijvend een offerte aanvragen!