tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Voegen

Welkom op de site van Tegelzetters.org. Hier ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar ervaren specialisten voor het voegen van je vloer- en wandtegels, kitten en reiniging van de voegen.

Op deze site vind je informatie over ons bedrijf en de diensten die we leveren.

Wat is voegen

Voegen is, in het geval van tegels, het opvullen van de ruimtes tussen de tegels die ontstaan na het leggen hiervan. Door voegwerk wordt de tegelwand waterdicht, de voeg vormt een belangrijke schakel in de waterdichtheid. Voegwerk is nodig om de maatverschillen in de tegels op te vangen.

Voegwerk is geen gemakkelijke klus, maar echt vakmanschap. Vaak wordt er te makkelijk over gedacht en denkt men dit klusje zelf te kunnen klaren. Met voegwerk worden kleine foutjes vaak over het hoofd gezien en dit kan fataal zijn voor de wand of muur. Laat het voegwerk dus uitvoeren door een professional! De experts van Tegelzetters.org hebben jarenlange ervaring en gaan zeer secuur te werk.

Naast het voegwerk, kunnen wij ook voegen reinigen en leveren we kitwerk. Wij bieden een uitstekende garantie op het voeg- en kitwerk en we werken snel en effectief. Voor de scherpste prijzen kunt u bij ons terecht! We zitten altijd bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan!