tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Voegen reinigen

In natte ruimten komt kalkaanslag en schimmelvorming veel voor op voegen. Veel schoonmaakmiddelen zijn niet bestand om de kalk en schimmel veilig van de voegen te verwijderen.

Dit komt omdat de schoonmaakmiddelen het cement in de voegen aantasten, waardoor de voegen gaan lekken en er schades kunnen ontstaan.

Ontstaan van schimmels

Schimmels zijn er in vele kleurvariaties, van zwart, tot roze of geel. De kleur hangt af van het soort schimmel. Schimmels kunnen zich voeden met zeepresten en huidschilfers. Vooral in badkamers loopt tijdens het douchen de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid op en kan er condens ontstaan op wanden met een lagere oppervlaktetemperatuur. Als dit vocht niet snel wordt afgevoerd door ventilatie of het droogmaken met een doek of trekker, zullen de kitnaden en voegen verkleuren.

Bij Tegelzetters.org maken we gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken voor het schoonmaken van de voegen. Wij zijn in het bezit van speciale reinigingsmachines en reinigingsmiddelen die speciaal voor voegen ontworpen zijn. Ga dus niet zelf aan de slag voordat je blijvende schade aan de voegen toebrengt! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. We werken snel en effectief en zijn altijd bij jou in de buurt en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs! Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!