tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Vloertegels

Een vloertegel is een stuk materiaal dat dient ter bescherming van de vloer of ter decoratie. Vloertegels zijn meestal van keramiek of kunststof gemaakt en rechthoekig van vorm. Vloertegels zijn in iedere ruimte te gebruiken en bepalen de sfeer in uw woning. Vloertegels kunnen een ruimte kleiner of groter doen lijken. U hebt ruime keus uit kleuren, afmetingen en legrichting, zo ontstaat er een exclusieve vloer die geheel aan uw wensen voldoet.

Voordelen

Vloertegels hebben veel voordelen te bieden. Hier vind je enkele op een rijtje:

• Duurzaam: tegels zijn erg sterk en gaan lang mee
• Onderhoudsarm: tegels kunnen meestal gemakkelijk worden schoongemaakt met een natte doek
• Onverslijtbaar
• Relatief goedkoop

Een tegelvloer in je woning is een goede investering waar je nog jarenlang plezier van hebt!

Keramische tegel

Keramische tegels zijn tegels die worden gebakken in de fabriek en meestal nog worden bewerkt. Keramische tegels zijn hard, sterk, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Keramische tegels zijn in veel afwerkingen verkrijgbaar, zoals verglaasd of onverglaasd, compact, dicht of poreus, geperst of geëxtrudeerd, etc.

Tegel van natuursteen

Natuursteen is een natuurproduct dat in grote blokken uit de berg wordt gehaald en vervolgens in platen en tegels worden gezaagd. Tegels van natuursteen geven de ruimte een unieke uitstraling, omdat geen enkele tegel hetzelfde er uit zal zien. Er zijn veel natuursteensoorten zoals marmer, graniet, leisteen, hardsteen en composiet.

Voor meer informatie over de vloertegels kun je contact met ons opnemen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Tegelzetters.org zit gevestigd door heel Nederland, dus altijd bij jou in de buurt. Onze experts gaan snel en effectief te werk tegen de meest lage prijzen. Daarbij krijg je uiteraard een uitstekende garantie op vloertegels. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!