tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Vloertegels voegen

Het voegen van vloertegels is belangrijk om de vloer waterdicht te maken. Wanneer de tegel niet of niet goed gevoegd is zal er tijdens het dweilen van de vloer water ontstaan tussen de ruimtes van de tegels, hierdoor gaat de kwaliteit van de vloer snel achteruit.
Er zijn een aantal criteria waaraan goed voegwerk moet voldoen:

• Het aanmaken; de voeg wordt meestal op gevoel gemaakt. Maar een juiste waterverhouding is zeer belangrijk voor het eindresultaat.
• Het rijpen: door het laten rijpen van de aangemaakte voegmortel kunnen de toegevoegde kunststofbindmiddelen zich goed laten opnemen in de voegmortel.
• Het afsponzen: de meest gemaakte fout is dat men te vroeg afsponst. Hier komt zeker vakmanschap bij kijken omdat er elke keer andere omstandigheden zijn zoals de temperatuur, luchtvochtigheid, type tegel en de voegbreedte.

Kwaliteit

Voegwerk is niet alleen visueel belangrijk, maar ook voor de uiteindelijke kwaliteit. Wil je verzekerd zijn van een goed afgewerkte tegelvloer? Ga dan niet zelf aan de slag, maar schakel Tegelzetters.org in!

Bij ons ben je verzekerd van een effectieve en snelle service tegen een scherpe prijs! Uiteraard bieden wij ook een uitstekende garantie op het voegwerk. Wij zitten altijd bij jou in de buurt, dus voor je het weet staan we bij je voor de deur. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan!