tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Toilet betegelen

In een toilet is de ruimte vaak beperkt, dus lastiger te betegelen dan andere ruimtes. Voor ons is dat geen enkel probleem, elke uitdaging weten wij te trotseren. Met tegels kun je de meestal relatief kleine ruimte, groter doen lijken. Zo werken grote tegels ruimtelijk, net als lichte en rustige kleuren. Je kunt het ook diagonaal laten betegelen voor een ruimtelijk effect. Een ander voordeel van grote tegels is het beperkte aantal voegen.

Tegels in het toilet is een goede keus, want hygiƫne is een belangrijk begrip in de toiletruimte en tegels zijn goede en gemakkelijk schoon te houden.
Een wand- of vloertegel in het toilet of in de badkamer hoeft aan minder eisen te voldoen dan een vloertegel die bedoeld is voor de begaande grond.

Ruime keus

Je hebt ruime keus uit allerlei tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen. Je kunt verschillende tegels met elkaar combineren, wat het geheel uniek maakt. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren je graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Samen komen we met jou tot een ontwerp, deze zal worden uitgewerkt tot een prachtig eindresultaat.

Onze vestigingen zitten in heel Nederland, dus we zitten altijd bij je in de buurt. Wij bieden een snelle en effectieve service tegen de laagste prijzen. Daarbij krijg je een uitstekende garantie op de tegels. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!