tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Tegels voegen

De uitstraling in een ruimte wordt niet alleen bepaald door het type en de grootte van de tegel, maar ook de kleur en de breedte van de voegen bepalen voor een groot deel de uitstraling.

Het is belangrijk dat het voegen vakkundig en zorgvuldig gebeurt. Het uiterlijk van de voeg kan het tegelwerk namelijk maken of breken. Daarnaast bepaalt de voeg ook de kwaliteit van het tegelwerk. De voeg vormt samen met de tegel en de voegkit de eerste waterkering en is een belangrijke schakel in de waterdichtheid. Daarom is het in technisch opzicht ook zeer belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht aan het voegwerk wordt besteedt.

Nauwkeurig

Bij het voegen van tegels is het van belang dat de juiste bouwstof gebruikt wordt. De voegen moeten immers jaren bestand zijn tegen onderhoudsmiddelen en slijtage. Voor een goed eindresultaat is het belangrijk dat het voegwerk nauwkeurig gedaan wordt. De lijmresten moeten direct verwijderd worden en de voegen moeten stofvrij gehouden worden. Voor het beste resultaat kun je het voegwerk overlaten aan een professional, want één foutje kan al fataal zijn voor de gehele muur of vloer.

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen. Wij werken snel en effectief. We zitten altijd bij jou in de buurt, we kunnen dus snel voor je deur staan. We bieden uiteraard een goede garantie op het voegwerk. Bij Tegelzetters.org ben je verzekerd van de scherpste prijzen! Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!