tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Kitten

Kitten is het afdichten van kieren en spleten. Veel mensen denken vaak dat het een eenvoudig klusje is en dat er weinig mis kan gaan. Maar vergis je niet, niets is minder waar!

Vooral als je geen ervaring hebt is de kans groot dat het mis gaat. Een hele ruimte kitten is zeer secuur werk en vaak komen de foutjes pas te laat aan het licht. Eén klein foutje kan nare gevolgen hebben voor de gehele ruimte. Wanneer je zelf gaat kitten heb je kans op lekkage, slordige naden en een week plakkerige vingers.

Belang van kitwerk

Het is erg belangrijk dat ruimtes goed worden afgedicht, zoals in een badkamer het geval is. Als deze niet goed afgedicht is, kunnen er gele vochtplekken en schimmelplekken ontstaan. Ook het afdichten van kozijnen en ramen is belangrijk om tocht en warmteverlies in je huis te voorkomen. De duurzaamheid van een houten vloeren en tegelvloeren verhoog je ook wanneer de naden goed dicht gekit zijn. Dit is vooral het geval bij parketvloeren en houten vloeren, want hier kan snel vocht tussen de plinten en de vloer komen wanneer je aan het dweilen bent. Het gevolg is dat het hout uit gaat zetten en de vloer bol komt te staan.

Strak kitwerk maakt de ruimte helemaal af. Bij Tegelzetters.org kun je terecht voor het afkitten van alle ruimtes. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij zitten altijd bij jou in de buurt, dus we kunnen zo bij je op de stoep staan. Wij bieden een uitstekende garantie op het geleverde kitwerk en werken voor een scherpe prijs! Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!