tegelzetter

Wij zijn tegelzetters

Altijd een tegelzetter in de buurt

Badkamer betegelen

Je wilt natuurlijk dat je badkamer strak en netjes is. Je wilt geen ongelijke voegen, scheurtjes of oneffenheden. Dan is het van belang dat je het tegelwerk laat uitvoeren door de expert. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en de juiste kennis.

Antislip

Omdat de vloer van een badkamer regelmatig nat is, is het belangrijk dat je voor een tegel kiest die een antislipbehandeling heeft ondergaan. Dit maakt de tegel ruwer. Antislip tegels zijn goed te onderhouden, maar vragen wel wat meer onderhoud dan gewone tegels.

Onderhoud

Bij tegels in de badkamer kan er schimmelvorming ontstaan op de voegen en kalkaanslag op de tegels komen. Met goed schoonmaken kan dit voorkomen. Het is raadzaam om na een douchebeurt de muren en vloeren schoon te maken en te drogen met bijvoorbeeld een ruitentrekker. Tevens is een goede ventilatie van belang om dit probleem te voorkomen.

Unieke sfeer

Met tegels in de badkamer kun je een unieke sfeer creƫren, zo zijn er bijvoorbeeld tegels verkrijgbaar met een houtmotief. Je hebt ruime keus uit allerlei soorten en maten, je ontwerpt zelf jouw unieke badkamer!

Contact

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons vinden door heel Nederland, dus we kunnen je altijd snel van dienst zijn. Onze mannen werken effectief en nauwkeurig voor een scherpe prijs. En natuurlijk krijg je garantie op de tegels. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!